alon-alon nganjuk

Lunga tak anti - anti
kapan nggonmu bali
Mecak ’e endahing wengi
kutha Nganjuk iki
Sumilir angin wates
nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun - alun tak
goleki
Terminal stasiun tak
ubengi
Senajan setahun tak
enteni
Tresnamu sing tak
gondheli
Lali tenan to dhik
nggonmu janji - janji ?
Disekseni lampu alun -
alun iki
Lali tenan to dhik karo
aku iki ?
Ning terminal stasiun
nggonku nggoleki

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori Microsoft Windows / other dengan judul alon-alon nganjuk. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://bisidamuda.blogspot.com/2010/01/alon-alon-nganjuk.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Bisidamu

Belum ada komentar untuk "alon-alon nganjuk"

Post a Comment